Subscribe

Newsletter

Get the latest fashion trends, the best in travel and my life.

O mne

about-me-image
uihui

Malina

Get the latest fashion trends, the best in travel and my life.

03mar

Prvý krok k sebaláske…je na tebe

Ak ti teraz poviem, že väčšina pocitov neistoty, obáv zo zlyhania, opustenia, neúspechu a nedostatku motivácie pramenia z toho, že nedokážeš dostatočne milovať samú alebo samého seba, veril či verila by si mi? 
10júl

25. Oficiálne už dávno dospelá…

Vek získavania skúseností, pri ktorých budeme neustále padať, ale nik nám to nepovie vopred? Jednoznačne. Doba, kedy by sme sa mali cítiť plne dospelo, ale zároveň sa stále hľadáme? Najpravdepodobnejšie. Odísť z domu a osamostatniť sa? Podstatné. Mať stabilnú prácu? Dôležité. Ale kde začať?

04dec
pocity depresie

Ako sa držať na kilometre od depresie? Malé každodenné kroky, ktoré vám pomôžu zostať nad hladinou

Intenzívne pocity dlhodobého smútku môžu viesť k depresii, ktorá sa na vás nalepí ako druhá vrstva kože. Čo robiť v okamihu, ak cítite, že upadáte do depresie? Ako bojovať s pocitom úzkosti, ktorý sa vám náhle zmocnil? V článku nájdete niekoľko jednoduchých krokov, ktoré vám pomôžu udržať sa stabilne nad vodou, ak cítite, že realita je príliš dusivá.

22nov
toxická produktivita

Prestaňte sa snažiť byť neustále produktívny

Pocit frustrácie z nedostatočného osobného a pracovného výkonu nás permanentne zväzuje. O produktivite čítame, zobúdzame sa so zoznamom plných povinností a premýšľame o tom, čo všetko musíme zvládnuť, inak pre nás deň nemá „hodnotu“. Následne nie sme dostatočne spokojný so sebou a strácame ilúziu, že sme deň správne vyplnili do najmenšieho detailu. Kedy sa produktivita stala pocitom, proti ktorému bojujeme a nie túžbou, ktorá nás poháňa vpred?

11nov

6 tipov ako VŽDY vyzerať vkusne

Pôsobiť prostredníctvom svojho vzhľadu prirodzene, je výsledkom pôvabu, charizmy a správneho výberu oblečenia. V bežnom živote sú dni, kedy chceme jednoducho vyzerať pekne bez väčšej námahy. Osvojiť si rutinu, ktorá nám vytvorí prirodzený a zároveň vkusný vzhľad, ktorý môžeme pomyselne vybrať zo šatníku a obliecť si ho. Nechceme stráviť hodiny úpravou najmenších detailov. Ako to dosiahnuť?

11nov

10 pravidiel,vďaka ktorým nájdete svoj osobný štýl v obliekaní

Oblečenie ľudí prezentuje a osobnostne definuje. Na základe outfitu dokážeme vyčítať o osobe viac podrobností. Čo o vás prezrádza váš osobný štýl v obliekané? Je kompatibilný s vašou osobou alebo ste si ešte stále neosvojili ten správny? V článku vám ponúkam základných 10 tipov, ktoré vám pomôžu s nájdením a pochopením vášho osobného štýlu v obliekaní.

11nov

Kradni ako umelec: 10 vecí o kreativite, ktoré vám nikto nepovedal

Kopíruj, až pokým sa nenájdeš. Aj takto znie jedna z množstva rád pre začínajúceho umelca. So samozrejmosťou nám vlastnou kradneme nápady a meníme ich vo svoj obraz. Robí to každý jeden z nás, či už vedome alebo netušiac. Miera kreativity je ovplyvnená okolím. Je možné naučiť sa kradnúť ako umelec, a zároveň sa ním stať? 

11nov

Mýt vs. pravda: Je ranná káva nevhodný budíček?

Pochytili vás už niekedy obavy ohľadom toho, že ranná káva nie je pre organizmus vyložene vhodná? Pokiaľ sledujete informácie z rôznych zdrojov, isto ste zaznamenali, že sa pitie kávy neodporúča hneď v ranných hodinách. Existujú adekvátne dôvody, prečo je tomu tak alebo ide o ďalší z mýtov?

error: Content is protected !!